HTML

Dumaparádé

Linkblog

2011.02.07. 19:15 btoth

Nosztalgia

Fiatalkorom kedvenc filmje volt a Vissza a Jövőbe trilógia. Sokat ábrándoztam arról, vajon létezik e az időutazás, ami minden realitásnak ellentmond. Mindig ugyanarra a végeredményre jutottam, miszerint ez csak a filmeken létezhet. Mígnem elérkezett 2011. február 4. És rájöttem, hogy az időutazás nem csak a filmeken létezik.

Történt ugyanis, hogy Csibe és Kupak kitalálta, hogy csinálni kéne egy nosztalgia bulit, amihez becsatlakoztunk Tomi és én, így lett egy jó kis buli ötlet, amit fészbukon meghirdettünk, és olyannyira sikeres lett, hogy közel 500 fő bulizott önfeledten az ódon falak között, ahol az elmúlt 10 évben számtalan Külkeres és KVIF-es buli volt már. De talán ekkora még soha. Fél tíz körül csapott a húrokba a FILADO Booley Gang (a név eredetének közlését a zenekarvezető megtiltotta, pedig úúúúúúúúgy leírnám...), és a táncparkett hamarosan megtelt. Másfél órás koncerten az összes régi dalt előadták. A történetiséghez hozzátartozik, hogy ugyanez a zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt már az én 1996-os gólyatáboromban is. Utána következett a 2 sztár DJ, akik semmit nem változtak az idők folyamán. Hogy ez dicséret, vagy kritika, ki-ki döntse el maga... :) És az emberek csak jöttek - jöttek. Régi arcok, rég nem látott arcok. Mint egy hatalmasra nőtt házibuli, ahol mindenki ismer mindenkit. Sok egymásra találás, sok emlék. Volt köztük olyan, aki azóta tanár a főiskolán, és volt, aki csak emiatt a buli miatt látogatott haza Svájcból (köszi VinczeBarni). Sok családapa és családanya. És persze volt valaki, aki jól helybenhagyta a női wc-t... De ez egy ilyen buli velejárója. Bár az átlag életkor harminc felett volt, a buli hajnali 5-ig nem lankadt. Hihetetlen élmény volt, köszönöm mindenkinek aki eljött. Aki meg nem, az se csüggedjen, jövőre veletek ugyanitt. Vagy máshol???
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tothbal.blog.hu/api/trackback/id/tr262645046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása